G84ZfvXDavQthZPop1Ug7Yfm86ah7XVSYx5hlMli

Lirik Lagu Aku Arek Jowo Nathan Boyo Londokampung

Judul Lagu: Aku Arek Jowo
Penyanyi: Nathan Boyo

----------------------
Ingatkah dirimu dahulu..
Waktu kita masih muda..
Sekolah moleh jam sijian..
Arek-arek dolanan..

Bendino bal-balan..
Maringono layangan..
Ora lali nekeran..
Molehne kebengian..
Cangkruk ngarep omahku..
Mangan soto pak bayu..
Kepedesen kabeh..

Kuingat masa lalu dan kenanganku..
Yang terukir di hatiku dari dulu..
Dan teriak..
Aku arek jowo..

Aku arek jowo..

Wes suwe gak nyawang awakmu..
Aku wes kangen lan rindu..
Kapan awak dewe ketemu..
Opo sek iling awakku..
Konco dolananmu..
Bendinane ketemu..
Sering akur lan padu..
Kadang nangis kadang ngguyu..
Dipisah ro segoro..
Kutho ambek negoro..
Tetep iling kowe..
REFF :
Kuingat masa lalu dan kenanganku..
Yang terukir di hatiku dari dulu..
Dan teriak..
Aku arek jowo..

Aku arek jowo..

Aku arek jowo..

Aku arek jowo..

Aku arek jowo..

haha..
Aku arek Jowo..
Even though my home, ain't the kampung no more..
Roso atiku podo nganti tuwo..
Ra bakal lali karo sing njroning dodo..#
Baca Ini Juga Bro
riyanhero
smile for you

YANG BIKIN LOE MAKIN GAUL

Posting Komentar